Млади Шијан наводно никад није имао сталан посао, а када је одлучио да ступи у брак са Бојаном, морао је да гледа озбиљније на живот: 

- Мирко никада није имао сталан посао. Увек су то биле неке комбинације, а и мама је увек била уз њега. Живот му се променио откако је почео везу с Бојаном, а додатно кад су добили сина и венчали се. Његова жена је из вредне породице и откако зна за себе, увек је са сестрама Богданом и Наташом радила, ем на пијаци, ем у кући. Заиста не знам какве су услове уговорили, али Мирко је презадовољан и завршава све што треба око фарме. Складна су породица, а зет је Родићима и те како добродошао у фирми -изјавио је извор близак Родићима и додао да је Мирку мајка до сада помагала, али се то променило јер има достамање наступа.  

- Сину је финансијски помагала, али сад, кад нема толико посла, више није тако. Све се променило од короне, а задесила ју је и трагедија јер јој је умрла мајка и од тада се повукла. Посветила се породици и чувању унука Зорана. Мирко је сад глава куће и озбиљно је схватио да мора да ради. Са таштом и тастом се одлично слаже и вредно доприноси породичном бизнису, ипак, то ће једног дана да преузму и његова деца. Не пада му ништа тешко. Комбијем развози месо до пијаца на којима Родићи имају тезге и учествује у свим неопходним пословима. Некад и по цео дан проведе на терену - завршава извор.

Шијан је задовољан са послом и ништа му тешко не пада: 

- Увек сам за поштен посао. То је моја породица и наравно да ћу увек помагати, али званично нисам запослен у фирми моје супруге и њених родитеља. Нисам се разумео у пилетину, тек кад сам кренуо да се забављам с Бојаном, почео сам да је једем и сад могу тачно да провалим када је домаћа права пилетина, а када је куповна у питању. Онима који јављају такве приче могу да поручим да не брину јер, хвала богу, имамо свега. Мој таст и ташта су толико вредни и радни да је то невероватно. Ја такве људе, верујте ми, нисам упознао у свом животу. Ништа им није тешко, а наравно, шта год треба, ту сам - поручио је Мирко.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".