Иако свој приватан живот не воли да експонира у јавности, јуче је је за то имала и прелеп повод, с обзиром да је њен млађи син прослављао шести рођендан.

Поносна мама желела да је да угоди Страхињи и у друштву његових другара и старијег брата направи му изненађење за памћење.

Фото: Принтскрин Инстаграм/сања_кузет

 

Сања је недавно открила како је пресрећна што је љубав према спорту пренела и на своје наследнике, па тако Андрија тренира кошарку, док се млађи мезимац определио за фудбал који му је велика страст што је инспирисало родитеље да баш то буде тема овог славља.

Фото: Принтскрин Инстаграм/сања_кузет

 

На стадиону „Црвене звезде“ његовог омиљеног клуба, окупила се његова дружина која је уживала у обиласку и трчању по терену, што је Сања обележила и објавила на свом Инстаграму.

– Кад наш звездаш Страхиња слави шести рођендан, написала је водитељка у опису виде на коме пуца поглед на стадион док су у кадру оба сина.

Фото: Принтскрин Инстаграм/сања_кузет

 

Кужетова није ништа препустила случају па је торта на неколико спратова са лоптом на врху одушевила како малишане, тако и оне старије који су уживали у рапсодији укуса.

Подсећамо, водитељка је недавно говорила о мајчинству и изазовима које та улога носи.

– Нема шта, ослушкујем и њега и старијег сина, морамо то да радимо са нашом децом, морамо много пута да се прилагодимо ми њима, али смо ту да им усадимо оне праве вредности које носе из куће, где год да се налазе, и да знају да имају свој дом. А дом уопште није једноставно изградити, ту треба много времена, воље, љубави, објаснила је она.

(Гранд.онлине)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".