Поседњих неколиког година њени наступи су постали права сензација, па се она сада најчешће појављује као изненађење на весељима.

Фото: АТА имагес

 

Људи је толико воле да је постала и популарна међу млађом генерацијом, па је тако и главна звезда на друштвеним мрежама које млади данас највише користе.

Сада се на једној мрежи појавио ћанин снимак стар преко двасесет година, а ово је њено од првих јавих појављивања.

Фото: АТА имагес

 

Ћана је тада наступала на чувеном фестивалу „Моравски бисери“, а људи кажу да се од тада није много променила, одмах су је сви препознали по специфичном гласу.

На себи не имала жути комплет и нешто другачију боју косе него сада.

 

Подсетимно, Ћана је недавно отворено говорила за наш портал, а том приликом је признала и који је то најчуднији захтев имала од публике када су у питању њена изненађења на наступима.

–У Војводини је била једна ситуација, када је девојка хтела да изненади сестру, а они имају неке силне машине и комбајне, па је хтела тако нешто. Сваба је била у сали, па сам рекла како то мислиш да са комбајном уђемо у салу, просто је био неизводљиво и она је тада одустала. Немам ја проблем да седнем било где два минута за потребе њиховог сликања, од камиона је све то почело, али се мора знати нека мера – рекла је она за Гранд.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".