Популарна певачица Станојка Митровић Ћана проглашена је за краљицу изненађења. Она се увек радо одазива на позиве публике да пева, али постоји једно место где никада више неће запевати и то због трауме коју је доживела пре неколико година.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

- Скоро ме зове једна жена да певам на рођендану њене мајке, ја кажем може, само ми нисте рекли где певам. Када је рекла да је у питању један сплав у Београду, ја сам рекла извини, али ја ту не долазим, ако будеш нашла неки салу, ја ћу доћи – рекла је она.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Suzanin izbor

 

Ћана се у емисији „Звезде Гранда Специјал“ присетила трагедије која се догодила пре неколико година на једном наступу која је до данас остала њена највећа траума.

- Пукао је сплав на коме сам певала због превеликог броја људи, потопио се. Два дечка су се утопила, а 47. људи је завршило са тежим и лакшим повредама. И то се уптопио дечко који је био првак Републике Српске у пливању. После сам сазнала да је било дозвољено 400. људи, а они су примили 700 људи. Тада је био Драги Домић, певао је радни певач, било је страшно. Сећам се да ме је Сале Матић после неколико година позавао на једну промоцију, кад ми је рекао да је сплав, ја сам рекла не могу да дођем, не идем на сплавове. Ја заиста имам трауму, стрално ми се враћа та слика у глави – закључила је Ћана.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".