Održano je tradicionalno subotnje ol-star takmičarsko veče u kom su trofeje osvajali Tim DŽeza u veštinama, Demijan Lilard u brzom šutiranju trojki i igrač iz razvojne lige Mek Meklang u zakucavanjima.

Veče kao po običaju počinje takmičenjem u veštinama u kom su učestvovali tri tima: tim DŽez (Voker Kesler, Kolin Sekston, DŽordan Klarkson), tim Adetokumbo (Tanasis Adetokumbo, Janis Adetokumbo, Aleks Adetokumbo, DŽru Holidej zamena) i tim Rukiji (Paolo Bankero, DŽejden Ajvi i DŽabari Smit DŽunior).

Slavio je domaći tim DŽeza posle najviše nakupljenih poena u tri runde.

Najbolji u brzom šutiranju trojki bio je Demijan Lilard, pobedivši u finalu tandem Indijana pejsersa Badija Hilda i Tajrisa Haliburtona. Prva zvezda Portlanda je osvojila zvanje najboljeg šutera u ligi.

Takičenje u zakucavanjima je decenijama bila poslastica, ali je poslednjih godina u krizi. Iz nje je izvadio, bar ove godine, član Delaver blukoutsa Mek Meklang. Momak koji je pokazao da i "belci umeju da skaču", potpisao je tek nekoliko dana pred ol-star dvojni ugovor sa Filadelfijom. Inače je svoje ime izgradio u razvojnoj "DŽi" ligi.

Meklang je imao perfektno veče, pokazavši neverovatnu eksplozivnost, odraz i snagu u zakucavanjima, koja su tri od četiri ocenjena sa maksimalnih 50 bodova.

(RTS)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".