Певач Иван Гавриловић огласио се домаће медије након што је вечерас нападнут насред улице, испред зграде ТВ Пинк, од стране непознатог пролазника, који га је најстрашније извређао.

Фото: ТВ Хепи принтскрин/Јутјуб принтскрин/Pink.rs

 

 

Иван је у кратком разговору испричао шта је претходило инциденту, а како нам је открио, алармираће надлежне органе како би процесуирали нападача.

- Било је на кружном току, не знам шта се десило, да ли се он истриповао да сам ја њега исекао, нешто је журио... Неки лик излази, отвара врата, хоће да се бије. Хтео сам да се паркирам, видим, иде за мном, прати ме. Када је видео да сам ја, када ме је препоyнао, онда је кренуо:"Ви, п******** из деведесетих", па је све испрозивао, као: "Шабанчино, индијанцу", срећом па су ту камере, па ћемо га вероватно наћи негде. Паркирао сам се, хтео сам људски да му кажем: "Шта ти је", а ја га навлачим да прича, јер је глуп и дрогиран - препричао је Иван и додао:

Фото: Милутин Лабудовић

 

 

- То су ствари неке које се дешавају, не често, али има људи који имају предрасуде да сам овакав, онакав. Тршав неки Индијанац, видећемо после на камери, па ћу послати тамо у полицију, где треба да се пошаље, да се то процесуира. Грађани морају да се осећају сигурно када се крећу по мом Београду. Морамо да пазимо и водимо рачуна, данас су људи намрштени, глуме крими-џими... - закључио је Гавриловић.

(Пинк.рс)