Певачица Сања Малетић годинама се бори са здравственим проблемима. Са свега 29 година је добила коксаки вирус, а даље су се проблеми само низали.

- Нажалост, ја сам са 29 година добила коксаки вирус. То је иначе болест спортиста када се префорсира организам више од онога што може да поднесе. То ми се десило зато што сам радила сваки дан у недељи и то два дана Париз, па Швајцарска и Немачка. Таман се вратим, имам један слободан дан у недељи и позову ме Ђани и Ацко Незировић и кажу ми да устанем, обучем се и да ме чекају у кафани. Наравно, младост, имаш енергије и снаге за све и ја одем. То је кврцнуло са 29 година када сам отказала америчку турнеју са Недељком Бајићем Бајом - испричала је Сања.

Фото: Принтскрин/Фацебоок/Лоли Сања Малетић

 

- Питам ја докторку да ли смем да идем у Америку, али каже она мени да не смем ништа теже од кашике да дигнем. Четири месеца сам лежала у кревету, нисам смела ни да се презнојим, нисам смела да ризикујем. То је било месецима строго мировање и тако сам одлучила да престанем да радим те тешке и напорне ромске свадбе које знају да трају по два дана и две ноћи.

Убрзо затим, Сања се суочила и са проблемима са штитном жлездом, оболела је од Хашимото синдрома.

- Ја сам добила обољење штитну жлезду, то је позната ствар, али сам добила уз то и гратис и тај хашимото, која је тешка аутоимуна болест. То су сталне промене расположења, али моји укућани знају, покажем им када нисам расположена ујутру, да ме не дирају. То је просто тако, морате ви да победите болест и да ви будете ти који ће дириговати ситуацијом, ја сам за себе господар, који се бори против свега тога, колико год то тешка болест била, а јесте. Ја нећу одустати никада, то и јесте моја порука свима који имају сличан проблем, људи не смеју да одустану од борбе за себе - испричала је Сања једном приликом за домаће медије.

Фото: АТА имагес

 

Сања се годинама бори и за потомство, а иако ускоро пуни 50 година, не одустаје, те је више пута ишла на вантелесну оплодњу. 

- Докле год дишем, докле год постоји било каква шанса од Бога и природе ја сам ту и одустати нећу. Супруг и ја смо покушавали више пута, није успело. У данашње време брзо се живи, човек нема времена да се исплаче и одболује када дође кући из болнице него одмах мора да иде даље и завршава друге ствари, друге обавезе.

(Гранд онлине / Република.рс)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".