На изненађење публике, Петар се у забавном програму "Шареница" појавио у необичном издању. Нашминкан и у опуштеном стајлингу са кајлом око врата. 

Глумац је каријеру градио у Русији, коју сматра својом другом домовимном, а и у Србији је остварио низ улога.

Фото: АТА имагес

 

Српска публика је имала прилику да га гледа у бројним филомовима и серијама међу којима су "Државни службеник", "Бунар", "Певачица", "Вера"  и "Дара из Јасеновца"

- Мој Карл Краус је жестоки, хладнокрвни чувар безбедности Трећег рајха, са једне стране, и шармантни заводник и обавештајац, са друге стране. Ваљало је наћи ту танку границу и не претерати, а опет остати на нивоу глумачког задатка у једном, ипак, романсираном наративу - изјавио је Зекавица једном приликом за "Политику".

Фото: Принтскрин/Инстаграм/РТС Шареница - Званични канал

 

У серији и филму о познатој српској шпијунки Вери Пешић глумац дели кадрове са глумицом Јованом Стоиљковић, која и тумачи главну улогу, а пред претпоследњу епизоду говорио је о самој серији и својој каријери.

- Надам се да нећу упасти у калуп негативца због овог филма и других улога - каже Зекавица, а на питање да ли га на улици ословљавају са др Краус, признаје да га ословљавају тако.

Петар је образложио због чега се појавио у непрепознатљивом издању: 

- Јутрос смо почели снимање музичког спота, за једну финску групу. Један мој пријатељ ме је замолио да учествујем у томе и то као глумац, али ме препознају чак и у овом издању - каже Петар на РТС.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".