Ћерка чувеног глумца Јосифа Татића кренула је очевим стопама. Она је 2021. године уписала глуму на Факултету драмских уметности у Београду.

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

Упркос чињеници да су јој отац и мајка веома познати Христина је неко ко свој сан живи далеко од очију јавности. 

Христина Татић је непозната у широј јавности, али њен таленат су одавно приметили сви они који прате позориште. Ова млада дама је таленат за глуму наследила од оца, а већ смо имали прилике да је видимо на даскама које живот значе.

Фото: Анђела Стевановић

 

 

Наиме, Христина је имала неколико запажених улога у позоришту Дадов. Ипак, оно што ретко ко зна јесте то да она ген за глуму није наследила само од оца.

Јосиф Татић је рођен је 1946. године у Новом Саду, и мајка и отац су му били глумци, чланови ансамбла Српског народног позоришта. Јосиф се на сцени први пут нашао са само пет година, у "Мадам Батерфлај", и то као девојчица, ћерка Мадам Батерфлај.

 

 

Млада Христина није једина уметница у породици. Њена старија сестра Јелисавета Татић Ћутурило је чувени костимограф, а супруга је музичара Николе Чутурила.

- Сада када имам сина, видим колико оно чиме се родитељи баве директно и непоправљиво обликује интересовања детета. То је тако природно... Докторска деца уписују медицину, деца правника постају адвокати... Увек било и биће - изјавила је раније Јелисавета Татић Чутурило.