Дудић је рекао да је покушавао да реши проблем преко директора Гранда Горана Шљивића, али да је сигуран да иза проблема са исплатом новца стоји Саша Поповић.

- Од када се појавио тај Јутјуб, ја сам закинут за много пара. Нисам стручан, па не знам тачно колико ми дугују, али пријатељи који се баве тим стварима рекли су ми да и Гранд и Поповић дугују минумум онолико колико и остали. Од када је кренуо тај интернет канал сви они каче моје песме од којих зарађују, а ја када тражим свој део, завлаче ме. Значи, дугују ми сигурно 500.000 евра, а ја верујем да је то сада и више - тврди фолкер и открива ко му наводно још дугује новца осим "Гранда".

Фото: Јутјуб принтскрин/Балкан Инфо

 

- Мени и Миле Бас дугује много пара, али то је друга прича. Много пута сам ја покушао да се наплатим, звао их, ишао, питао... Али узалуд. Жика Јакшић и ја се познајемо 100 година, ми смо били одувек добри, али он је сада друга особа, чак ме ни не чуди што ми није помогао када је могао. Жика од када је постао "велики", он се не јавља, нема времена... Човек много ради, све ће пропасти без њега, разумем га.

Хасан је открио због чега је контактирао Жику.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand Online

 

- Ја сам њему неколико пута понудио сарадњу, слао сам му снимке и нудио неке своје песме, али нисам добио одговор. Они су се обогатили и упропастили ову музику, ако ћемо реално. Певачима узимају све, бедно је то што им остане, а њихови новчаници све пунији и пунији. Жика се није мешао у проблем око новца који ми Гранд продукција дугује, већ ме дипломатски преусмерио код директора Горана Шљивића. Шљивић је коректан човек, и постигли смо договор једном приликом, али до његове реализације и исплате мојих пара још увек није дошло и ако је од нашег разговора прошло више од годину и по дана - рекао је, па открио шта му је рекао Горан Шљивић.

Фото: Игор Маринковић

 

- Тада ми је он рекао да донесем списак свих својих песама и да ће ми бити исплаћена разлика у досадашњим прегледима, а у будућности аутоматски би и мени припао део те зараде од мојих хитова. Планирам поново да идем на разговор да видим шта се дешава. Морам да будем поштен, не могу да кривим Шљвића за то што договор није реализован, то су све Жика и Саша урадили.

Хасан још не зна да ли ће тужити "Гранд".

- Не знам. Уздам се у Шљивића, за ког верујем да је добар човек. Али ако не добијем свој новац тужићу и Гранд и Милета Баса.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".