Српски фудбалер Душан Миленковић преминуо је у 37. години, потврдио је његов клуб Дедиње. Лаки, како је гласио надимак Миленковића, био је и оснивач клуба са познате београдске општине. У питању је клуб који се такмичи у Међуопштинској лиги "А" и основан је пре само девет година, по угледу на Дедиње које је 1937. године постојало у близини данашњег стадиона Црвене звезде.

- Са великом тугом вас обавештавамо да је после дуге борбе са тешком болешћу преминуо наш драги Лаки. Душан Миленковић Лаки, један од оснивача нашег клуба, 'Седмица'' на терену, је оставио неизбрисив траг у нашем крају и срцима огромног броја људи. Ни 'Ћошак', ни фудбал у школском, ни свлачионица више никад неће бити иста без њега. Последње дане је провео са најближим људима и преминуо у сну. Драги наш Лаки, хвала ти за све дивне тренутке, нек ти је лака земља - наводи се у саопштењу клуба са Дедиња.

Дедиње иначе своје утакмице игра на стадиону Бродарца на Старом сајмишту, док су играли и на Сењаку код "комшија" из Графичара. Због увреженог мишљења о Дедињу, надимак навијача овог клуба је "милионери".

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".