Поводом целог случаја огласила се на друштвеној мрежи Фејсбук и навела да је под великим стресом.

- Чула сам лавеж мојих паса у дворишту, мој супруг је био напољу неким својим послом те сам га на вратима одмах упитала зашто наши пси толико лају, на шта сам од њега добила одговор да су неки дебили на стадиону преко пута наше куће пустили стафорде или питбулове, шта ли су већ, са поводца и да су се наши зато узнемирили.

Знајући да отприлике у то време деца из комшилука крећу својим кућама/становима, јер када је лепо време као данас, дан проведу овде код бака и дека, знајући да комшије прошетају и своје псе у то време,да у то време изађе сва омладона из комшилука на исти тај стадион, кренула сам да их замолим да вежу своје псе како не би дошло до неког инцидента", започела је Тамара.

Она је иначе, како наводи, волонтер друштва за заштиту животиња, а цео случај је и снимила.

- Ни реч нисам изустила, пси су већ кренули на мене, оборили ме на земљу и кренули да кидишу и уједају ме по глави на којој имам уједне ране, од којих су две морале да се ушију, једна на темену и друга на аркади, друге ране су остале отворене јер се уједне ране иначе не ушивају осим ако нису велике.

На сву срећу моја мајка је изашла из куће и чула моје повике упомоћ, и дотрчала је заједно са мојим мужем.

Власници су успели некако да савладају псе и отргну их од мене, како ми је после мама рекла, јер се тог дела и не сећам најбоље... Ја сам успела да позовем полицију", написала је Тамара на Фејсбуку.

Како је даље навела у објави, власница је замолила да не зове полицију.

- Дотична власница ме је сво време молила да полицију не зовем и мени у крваво лице набијала телефон са сликама како пси спавају са децом у кревету... Док је други власник решио да крене на мога мужа... Након што су схватили да ће полиција ускоро доћи почели су да беже, али је полиција на сву срећу била бржа од њих -, објаснила је она.

Тамара се захвалила полицајцима који су били на увиђају, за сву подршку, стрплејње и речи утехе које су имали.

- Неки се вероватно и "сладе" сада, мислећи да су ми пси које толико браним и волим напокон дошли главе. Колико год накарадно звучало, и сада после свега, после све трауме коју сам доживела, и овог пута ћу рећи да пси НИСУ криви већ НЕСАВЕСНИ ВЛАСНИЦИ -, закључила је она.

(Курир.рс)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".