Данас у целој земљи ведро. Стиже још топлији ваздух са Медитерана и подиже живу у термометру. Ујутру од -2 степена до 8 степени, највиша дневна од 14 до 20.

Данас претежно сунчано и топло, само ујутро и пре подне у северним и централним пределима мало до умерено облачно. Слаба краткотрајна киша могућа је тек понегде на североистоку Србије.

На планинама интензивније топљење снежног покривача. Ветар слаб и умерен, у Војводини, источној Србији и планинским пределима повремено и јак западни.

Најнижа температура од -2 на југу и југоистоку Србије до 8 у Београду, а највиша од 14 на југу до 20 степени на западу Србије

У Београду максимална температура ваздуха 18 степени. 

У недељу мало до умерено облачно и топло. Увече и током ноћи ка понедељку наоблачење, местимично са кишом. Ветар слаб и умерен, на северу, истоку и у планинским пределима повремено јак, западни и југозападни. Најнижа температура од 1 до 9, највиша дневна од 14 до 20 степени.

Првог дана наредне седмице ујутро и пре подне умерено до потпуно облачно, на северу углавном суво, у осталим крајевима местимично с кишом, на високим планинама са слабим снегом, а температура ће бити у мањем паду. После подне суво у целој земљи уз постепено разведравање.

Ветар слаб и умерен, на северу и истоку повремено јак, западни и северозападни. Најнижа температура од 2 до 7, највиша дневна од 12 до 16 степени.

У уторак претежно сунчано и топлије. Ветар слаб и умерн, на истоку ожповремено и јак, западни и северозападни. Јутарња температура од 2 до 8, а највиша дневна од 15 до 20 степени.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".