Поред оца композитора и мајке текстописца и сценаристе, Споменке Ковач, логично је било да се и оне посвете музици. Деведесетих година, харале су музичком сценом као двојац под називом "К2", а н њихове песме многе генерације са задовољством певају и дан данас. "Џангл Манија", "Сестре", "Хајмо у живот", само су неки од хитова које су сестре певале у то време, а на врхунцу популарности група се распала и нестале су са јавне сцене.

Након неког времена, наставиле су музичку каријеру али самостално.

Временом, покренуте су разне спекулације о њиховом односу, те се доста говорило о несугласицама и породичним расколима између њих две.

Фото: В. Данилов, С. Сарић, Јутјуб принтскрин/NOVA S

 

После смрти оца Корнелија, поново је регион брујао о њиховом наводном препуцавању, а до краја је остало питање, да ли је све то заиста истина или су само наводи и неразумевање Инстаграм објава учинили своје.

Данас је Александра једном објавом на Инстаграму навела све да помисле да су сестре "закопале ратне секире".

Фото: Инстаграм принтскрин/aleksandrakovac

 

Кристина Ковач је за једно такмичење написала композицију, која је одмах освојила срца публике, али и очигледно и емоцију њене сестре, која је то поделила на Инстаграму и написала:

- Ово су једине две песме којима ћу дати свој глас јер одскачу од осталих својим музичким квалитетом - написала је Александра и поделила песму коју је њена сестра написала, што је изазвало буру јавности и спекулације о наводном помирењу.

БОНУС ВИДЕО: