Џон Траволта је сломљен човек од трагичне смрти његове супруге Кели Престон 2020. године, каже извор близак глумцу.

- Џон још увек сматра себе ожењеним човеком и каже да ће остати веран Кели до смрти. Он прича о Кели стално. То је тужно, али он се зарекао да ће остати у целибату до краја живота. Када би био са другом женом, он би то доживео као прељубу и издају своје жене Кели - објашњава добро обавештен извор за Радаронлине.

Џон и Кели упознали су се 1989. године на снимању филма, а пред олтар су отишли две године касније, били су један од оних парова који је сваким појављивањем у јавност изазивао трачак љубоморе код многих. Волели су се дуго година, а у љубави их нису поколебале ни бројне трагедије.

Као истакнути чланови Сајентологије и Џон и Кели су уживали велику пажњу, док је црква покушавала на све стране да им помогне у каријери. А онда се дешава трагедија за трагедијом.

2009. године његов син Џет, који је имао само 16 година изненада умире, након што је пао у купатилу и главом ударио о каду.

Џон Траволта је признао да је то "најгора ствар која се икоме икад може догодити", те да се свакодневно бори против депресије која је наступила након трагичног губитка.

Фото: Профимедиа

 

 

- Мислио сам да је најтеже у животу када изгубиш родитеље, али није. Најтеже је када изгубиш дете - рекао је једном приликом Траволта.

Пар година касније Кели сазнаје да има рак дојке. Две године се борила са овом опаком болешћу, а причало се како је пар напустио Сајентолошку цркву јер је она саветовала само алтернативно лечење.

Упркос свим напорима, Кели није успела да се избори са болешћу, а Џон остаје да брине за њихово двоје деце: ћерку Елу и сина Бенџамина који има само 12 година.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".