Није много причао са нама, а овде је долазио само да покупи пошту - речи су комшија Александра Д. (58) који је како се сумња, убио своју дугогодишњу партнерку Драгану П. (54) у стану његове мајке на Вождовцу, а потом пресудио себи.

Александар је, како се сазнаје, био пријављен на другој адреси и то у Земуну. Репортери "Блица" пронашли су зграду у којој је живео и разговарали са његовим познаницима. Према речима комшија, уредно им се јављао, али партнерку у свој стан у Земуну готово никад није доводио.

- Њу никад нисмо видели, можда једном. Не знам ни колико дуго су заједно - објашњавају они.

Како наводе поједине комшије, Александар је био повучен и тих, а у његовом стану се скоро никад није чула свађа.

- Виђали смо му мајку. Дивна жена. Знамо да је он имао одређене проблеме, али мислим да се излечио јер се није понашао као раније. Видели смо да му добро иде у животу, променио је и свој физички изглед, али ко зна шта се крије иза тога - причају комшије.

Подсетимо, убиство се догодило синоћ око 00.30 у стану Александрове мајке на Вождовцу када је након свађе, како се сумња, Алекандар узео пиштољ и усмртио своју невенчану супругу Драгану П.

Пуцњаву нико од станара зграде није чуо, већ напротив, чули су тек полицију када је стигла на лице места.

- Видела сам како нешто полиција износи, чини ми се да је било оружје које је пронађено у стану - наводи комшиница.

Према речима првог комшије којег само зид дели од стана у којем се догодило убиство, пуцањ је био потпуно нечујан.

- Можда је ставио пригушивач, јастук... Ко зна. Не знам ни одакле му оружје и како је могао да буде тако искусан да се побрине и о томе - наводи један од станара зграде.

(Блиц)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".