- У паркићу је било родитеља са децом, права је срећа што ју је зауставило дрво - речи су станара зграде на чијем паркингу се синоћ одиграла права драма када је Индира В. (54) како се сумња, изазвала тешку саобраћајну несрећу у Устаничкој улици када је аутомобилом "мерцедес" неконтролисано ударала возила на паркингу након чега је усмртила Живану М. (73).

Према речима очевидаца, Индира је у аутомобил села испред зграде која се налази недалеко од места трагедије, како би наводно возило препаркирала, иако није имала возачку дозволу. Према наводима комшија, Индира је била за воланом након чега је брзину само додавала, те је у једном тренутку успела и да прелети раскрсницу.

- Након што је дошла овде где је паркинг, у једном тренутку је возила чак и на два точка. Ударала је колима све пред собом. Прво је ударила у један аутомобил, потом у други, па је удубила потпуно комби, а срећом ту је било дрво које је зауставило да не улети у паркић где су била деца. Нажалост, у том тренутку је Живана настрадала - наводи наш саговорник.

Они наводе да је у једном тренутку засигурно Индира возила више од 80 километра на час, а уопште није ни кочила.

- Живани није било спаса, жена у мерцедесу је толико брзо возила, притом ово је џип, мало је старији, али свакако има велику снагу. Ко зна којом брзином се у последњем тренутку кретала - испричале су нам комшије.

Подсетимо, несрећа се догодила у Устаничкој улици, а о случају је обавештен заменик Вишег јавног тужилаштва у Београду који је затражио да се Индири В. (54) одреди задржавање до 48 сати.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".