- U parkiću je bilo roditelja sa decom, prava je sreća što ju je zaustavilo drvo - reči su stanara zgrade na čijem parkingu se sinoć odigrala prava drama kada je Indira V. (54) kako se sumnja, izazvala tešku saobraćajnu nesreću u Ustaničkoj ulici kada je automobilom "mercedes" nekontrolisano udarala vozila na parkingu nakon čega je usmrtila Živanu M. (73).

Prema rečima očevidaca, Indira je u automobil sela ispred zgrade koja se nalazi nedaleko od mesta tragedije, kako bi navodno vozilo preparkirala, iako nije imala vozačku dozvolu. Prema navodima komšija, Indira je bila za volanom nakon čega je brzinu samo dodavala, te je u jednom trenutku uspela i da preleti raskrsnicu.

- Nakon što je došla ovde gde je parking, u jednom trenutku je vozila čak i na dva točka. Udarala je kolima sve pred sobom. Prvo je udarila u jedan automobil, potom u drugi, pa je udubila potpuno kombi, a srećom tu je bilo drvo koje je zaustavilo da ne uleti u parkić gde su bila deca. Nažalost, u tom trenutku je Živana nastradala - navodi naš sagovornik.

Oni navode da je u jednom trenutku zasigurno Indira vozila više od 80 kilometra na čas, a uopšte nije ni kočila.

- Živani nije bilo spasa, žena u mercedesu je toliko brzo vozila, pritom ovo je džip, malo je stariji, ali svakako ima veliku snagu. Ko zna kojom brzinom se u poslednjem trenutku kretala - ispričale su nam komšije.

Podsetimo, nesreća se dogodila u Ustaničkoj ulici, a o slučaju je obavešten zamenik Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koji je zatražio da se Indiri V. (54) odredi zadržavanje do 48 sati.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".