Како је креатор петиције појаснио, иницијативу је покренуо зато што не жели да Хрватску представља "Лет 3" с "накарадном изведбом".

Петицију је досад потписало око 450 особа, а неки од њих у коментарима су написали и своје разлоге због којих не желе да Лет 3 оде на Евровизију, пише Индеx.хр.

Фото: Јутјуб принтскрин/HRT Dora

 

 

"Промовишу сатонизам", "Нисмо ми идиоти каквим нас ови представљају", "Искрено песму нисам ни послушала јер не пратим Дору, али кад видим како изгледају то ми је довољно. Не желим да моју земљу представљају мушкарци који се облаче попут жена", пише у петицији, на шта се наставља низ следећих коментара:

"Потписујем јер не желим да моју домовину представљају настраности и поремећена трансродна идеологија и педери", "Сматрам наступ групе Лет 3 накарадним, поготово за очи малолетне деце", "Ово је песма с дијагнозом, као и извођачи, само што још нису прегледани", само су неки од коментара.

Подсетимо, Хрватска је прошле недеље одабрала да их на музичком такмичењу "Евровизија", које се одржава у Ливерпулу, представља група "Лет 3" са песмом "Мама ШЧ", а нумера и сам наступ изазвали су бурне реакције широм региона, а на друштвеним мрежама људи су тражили чак и дисквалификацију бенда са Евровизије.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".