Певачица се дотакла и своје врло добре пријатељице Злате Петровић. Злата је била уз њу у најтежим тренуцима. 

- Злата и ја бисмо убиле једна за другу. Та жена је била мој анђео-чувар у време кад ми се цео живот распадао. Кад сам остала сама с децом, нисам знала како ћу све да носим на својим плећима. После одласка мог мужа морала сам све конце и конопце да држим, навикла сам с временом, а Злата је увек била ту. Сад да убијем човека, она би рекла: "Донеси леш код мене, заједно да га сакријемо или закопамо". Ето колико се волимо - затим је открила каква су искуства имале са мушкарцима: 

- Скоро су ме питали да ли сам срећна и емотивно испуњена. Мушкарце су у мом животу заменила деца и унуци. Више ми ништа не треба. Причала сам да се после бившег мужа никад више нећу заљубити и то ме је некако и снашло. Тако сам се уверила да су праве љубави ретке, али онако филмске и жестоке. Сад ништа у животу не бих мењала. Удварачи ми нису потребни, треба ми мир, моја породица и пријатељи. То је сад мој живот, више се и не бусам да снимам све и свашта, да се гурам по естради. Ево ових млађих сад, па нек се доказују. Ја сам се доказала и показала, сад хоћу да љуљам унучиће и будем баба за пример - каже Гоца и додаје:

- Злата је имала бурнији живот на том пољу од мене! Она је знала с мушкарцима, велика је заводница и никад није остајала у односу који јој не прија. Увек је ту била искрена и то ценим. Знала је шта је најбоље за њу, али никад није била себична. Зато је са свим бившим партнерима као друг и данас.

Потом се осврнула да заједнички живот са сином и ћерком: 

- Ћерка ми је сада у стану, ја живим у приземљу, а син и снајка су на спрату. Свако има свој мир, ако им треба нешто, они мене зовну, ја сам увек ту за њих, али не волим да седим с њима јер они имају своје теме. Шта има да причамо по цео дан, опет је ту тај јаз између година, али ја сам модерна жена. У све се некако разумем. Сад имам некако више времена да се посветим себи, то нисам могла у јеку каријере и док сам чувала децу. Негујем се, одмарам, дружим се, а унучићи ме највише подмлађују - изјавила је Гоца за "Републику".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".