Заправо то је било изненађење које су му приредили пријатељи. Али посета није у потпуности протекла како је планирао јер се Милану у једном тренутку слошило и пао је у несвест.

- У манастиру је, као и увек, и тог дана била гужва. Милан је ушао у једну просторију и слушао говор свештеника. Било је доста људи унутра. Одједном је осетио тегобу и пријатељици рекао: "лоше ми је". Изашао је напоље и наслонио се на зид. После неколико тренутака је кренуо даље, али му се у том моменту зацрнило пред очима и он се само срушио. Многи су одмах притрчали да му помогну и брзо је дошао себи. Седео је неколико тренутака и захваљивао људима. Чим се осетио боље, наставио је да обилази манастир - каже наш извор и додаје да је Милан испричао пријатељици да верује да му је позлило од великог узбуђења што је коначно посетио Острог.

Приликом ове посете манастиру, Милан је доживео и сусрет који ће памтити.

- Милану је пришла девојка која је ту била са слепом мајком. Рекла му је да њена мама њега обожава и замолила га да мало поразговара с њом. - Милошевић је пришао жени, а она је од среће кренула да плаче, да га љуби и да говори како би његов глас препознала међу милион људи, јер је годинама уназад дане и ноћи проводила слушајући његове емисије - завршава наш извор.

Милан није био баш расположен да прича на ову тему.

- Тачна вам је информација, али заиста не бих о детаљима - био је кратак Милошевић, који је након посете манастиру поставио фотографију на Инстаграм и написао:

- Један од најлепших тренутака последњих десетак година. Хвала мојим пријатељима.

Иначе, за Милана Милошевића, како сазнајемо, манастир Острог представља посебно место јер је тамо крштен његов брат, који болује од церебралне парализе.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".