Публика ће имати прилику да Микија гледа и у другом делу филма „Јужни ветар - Убрзање“, у којем тумачи лик нарко-боса Цара.

Мики је признао да му се живот драстично променио услед пандемије коронавируса и открио да се током карантина посветио здравом начину живота и садњи поврћа.

Глумац, такође, није крио жаљење за бројним колегама који су преминули од последица ковида, те је истакао да не разуме антиваксере који својим ставовима угрожавају животе других.

Фото:Танјуг/ Зоран Зештић

 

- Јако је тешко радити у време пандемије. Одмах сам се вакцинисао и ревакцинисао, тако да се не плашим заразе. Иако сам свестан да вакцинација не пружа стопостотну заштиту, сматрам да је неопходна јер олакшава симптоме оболелима - рекао је Мики, и па истакао да не разуме антиваксерску кампању.

- Не могу да верујем да постоје људи који не верују науци, чуо сам за ону глупост да се неко штити од короне тако што ставља Павловићеву маст у нос, то ми је заиста апсурдно - рекао је глумац, и указао на проблем ширења вируса.

Фото: АТА имагес

 

 

- Пре годину дана смо имали свест о томе да је неко заражен, али сада познајемо све више нама блиских људи који су тешко оболели и који губе животе услед пандемије. За ових годину и по дана много глумаца је преминуло, заиста је страшно ово што се дешава - рекао је глумац, и открио да се током карантина посветио пољопривреди.

- Током карантина сам научио да обрађујем земљу, имам мали повртњак. Научио сам доста тога, занимало ме је како се сади кромпир, парадајз… Распитивао сам се код сељака који су ми објашњавали шта треба да радим, информисао сам се на интернету, такође сам читао књиге о томе како преживети у природи - рекао је Манојловић. 

Фото: АТА имагес

 

 

- Битно је јести непрскано поврће, то је велика ствар. Нажалост, ове сезоне нисам могао да се бавим баштом зато што сам радио на снимању филма. Надам да ћу наредне године успети више да се посветим томе. -

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".