Ћерка певача Милана Топаловића Топалка, Хелена, удала се средином септембра за свог изабраника Драгана Алексића бившег супруга водитељке Јелене Димитријевић, који очигледно ради све да је усрећи.

Тако се сада Хелена на свом налогу на Инстаграму, у оквиру сторија, похвалила букетом цвећа који је добила од свог драгог.

 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/helena_topalovic

 

- Муж - написала је ставила емотикон срца.

Осим што са мужем путује на луксузне дестинације, па су тако били на меденом месецу на Сејшелима, он је обрадује и неким мањим стварима сваког дана.

Тако је Хелена пре неког времена објавила да је добила огроман телевизор од супруга, а на основу тога што је изјавила да би било лепо да имају пројектор.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/helena_topalovic

 

Подсетимо, Хелена се верила почетком септембра у Марбељи и показала скупоцен прстен који је добила од свог вереника, а након тога су уживали на Ибици. Многе је изненадила чињеница да се Хелена удала, јер нико није очекивао да ће се венчање одиграти тако брзо.

Она је блистала у прелепој венчаници, а за изнајмљивање исте одвојила је између 400 и 500 евра. Дан после свадбе спекулисало се да је Хелена у другом стању, те да се зато тако брзо удала, међутим, она је свима ставила до знања да то није истина.

 

Како пишу медији, Хеленин супруг је бизнисмен, који поседује једну зграду у Дубаију од двадесет спратова, а она је на овој дестинацији била почетком године.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".