Однос Ане Ћурчић, Звездана Славнића и Анђеле Ђуричић је главна тема у медијима откако је Ана крочила на велелепно имање у Шимановцима. Ћурчићева је направила праву пометњу када се појавила на вратима Беле куће.

Прву ноћ када је ушла у ријалити је имала став жене која је одлучна у томе да не жели да да другу шансу мушкарцу који ју је преварио, али како време пролази све више се шушка да ће до помирења ипак доћи.

Милена Качавенда, Анина кума, за домаће медије говорила је о детаљима њиховог односа у спољном свету пре уласка у ријалити. Милена је изјавила да је Звездан физички млтретирао Ану и да је чак једном приликом и она била присутна када ју је ударио. Нас је занимало да ли се Ана пожалили Моки Славнићу и Звездановој мајци Славици да трпи насиље.

- Звезданова мајка зна све то, али она се никада ништа није питала. То је једна дивна жена и једна госпођа. Међутим, она није имала ту снагу. Она је трпела психичко насиље од Моке, а за физичко не знам. Он је и сада у медијима изјављивао да му је жао што раније није узео сина, јер је знао да му је супруга неспособна да га гаји. Ја то не бих тако рекла. Жена је имала један драматичан лом у животу, била је остављена од стране мужа ког је пратила у стопу кроз ту његову каријеру. Није она била ни глупа, ни смотана, ни неспособна, али је тако налагала ситуација. Мока је био врхунски спортиста и суштина приче је била да она њега прати у томе и да буде мајка и домаћица. Жена је ту улогу прихватила, али се нико није надао да ће син јединац отићи овим стопама. Из једног ушушканог дома, он је постао то што јесте и жена се јако лоше психички носила са тим, рекла је Милена.

Анина кума, стала је на пут свим спекулацијама о Славнићевој мајци, открила да не живи у дому, али да јесте хоспиталозована због лошег психичког стања.

- Само да напоменем када је Славица, Звезданова мајка у питању, није она нити хендикепирана, нити је инвалид, нити је смештена у дом јер није у стању да брине о себи. Жена је покретна и витална, али њено психичко стање није било добро. Психичко стање се драматично погоршало оног тренутка када је Звездан почео да прави шоу програм у ријалитију. У пар наврата је чак и изјављивала да би пресудила сама себи јер она Ану заиста воли као своје дете и за њу је баш везана. Ана се уплашила у датом тренутку. Она је смештена у установу мало пре Аниног уласка. Ана се јако бојала, била је и она јако нестабилна и баш смо разговарале, она ми је рекла: "Милена, бар у овом тренутку да буде на сигурном и да буде под надзором јер пије озбиљну терапију антидепресива". Због тога је тамо смештена. Ана је пред сам улазак замолила продукцију да се њен дом плаћа из његовог буџета, открила је Анина кума.

(Србија Данас)
 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".