Водитељка Јована Јеремић истакла је да је јако везана за своју свекрву и открила да јој је дала обећање, након чега није могла да заустави сузе.

Наиме, она се дотакла свог бившег мужа Војислава Милошевића и открила какав однос има са њим.

 
 
 
 

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја свог првог мужа доживљавам као сина. Имаће он жена и дај Боже ожениће се и имаће и треће дете. Једина непроменљива жена у животу Воје је Јована Јеремић и свака жена која буде са њим то мора да зна и да поштује. Зато што Воји да фали длака са главе обрнула би цео свет за њега да му помогнем. Ми смо прошли 4 године и он ме никада није издао. Подржавао ме је и пружао ми је колико год је могао у датом моменту. Било ко ко покуша да га дирне имаће проблем са мном. Њему када нешто фали, ја се разболим, али му учиним шта год треба - рекла је Јеремић и потом додала:

- Мени је Војин био друг. Мени су се све велике љубави десиле из пријатељства. Ово је најискренији интервју који сасм дала. Ја не могу да водим љубав ако не осетим да је то нешто право и да он мене капира по неким другим основама. Није ми било тешко јер је он био мој велики пријатељ и раније.

 

Фото: В. Данилов, ТВ Пинк принтскрин

 

 

Након тога она се осврнула и на свекрву која јој је једна од најбитнијих људи у животу.

- Мајчински инстинкт ми се упалио када моја свекрва није била добро. Ја сам то лоше поднела, јер сам страшно везана за своју свекрву. Чувала ми је дете када нико није. Јако ми је тешко да причам о томе. Ја сам њој дала обећање да ћу увек бити ту за Воју - рекла је Јеремић и након тога заплакала.

(Ало)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".