Водитељка јутарњег програма на Пинк телевизији Јована Јеремић гостујући у једној емисији, истакла је да има на уму да буде уметник попут Марине Туцаковић.

- Мислим да је наша јавност остала доста ускраћена после смрти Марине Туцаковић. Ја сам неко ко врло воли да пише. Када будем нашла тај неки свој мир и простор где ћу да живим, кренућу да пишем песме за певаче. Зато што сам ја шкорпија у хороскопу као и Марина Туцаковић. Она је мене много волела, као што сам и ја њу. Мислим да сам способна када имам инспирацију да напишем добру песму - рекла је Јеремић.

Потом је такође открила и коме ће њена прва песма бити додељена.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 

- Моја највећа инспирација је Александра Пријовић. Ексклузивно ћу ти рећи, моја прва песма коју ћу написати биће посвећена баш њој и ту песму ћу јој ја поклонити. Она то не зна, јер сам се ја само пробудила једно јутро и размишљала сам толико о њој колики је борац и шта је све успела сама. Ја сам њу пратила још од такмичења Звезде Гранда. Знала сам да ће она направити огромну каријеру - открила је Јеремић за Курир ТВ и додала:

- Ја нећу писати песме дрога, с*кс, лудило, џипови, клубови, сатови, итд. Моје песме ће имати причу, тежину и дубину. Негде слично оном што воли да пева Цеца и Александра Пријовић. Можда будем успешна, а можда будем и неуспешна, али ћу да покушам. То је зато што су "Јованизми" доживели невероватну популарност. Последњи који сам у недељу смислила гласи овако:

- Најпре сам остала сама као пас, а онда постала јака као у вук, рекла је Јована

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".