Најнижа температура од -5 на југоистоку до 3 у Неготинској Крајини, а највиша од 4 до 9, само у Неготинској Крајини до 11 степени.

Ветар слаб и умерен, у централној, источној и југоисточној Србији, као и на планинама, повремено јак, северозападни.

Време у Београду

У Београду претежно облачно, у појединим деловима града могућа је слаба краткотрајна киша. Ветар слаб и умерен, северозападни.

Најнижа температура око 2, а највиша око 6 степени.

Време у Србији

У Србији од среде до петка ујутро местимично магла. Током дана у среду у Банату, централној и југоисточној Србији умерено облачно, а у осталим крајевима претежно сунчано.

У четвртак топлије и сунчано са дневном температуром од 10 до 13 степени.

У петак ће температура у већини места достићи 15, а у Подрињу и 17 степени, али уз умерено наоблачење, које ће тек увече и у току ноћи условити кишу, прво у Војводини уз појачање западног и југозападног ветра.

У суботу променљиво и ветровито с краткотрајном кишом, уз мањи пад температуре. Дуваће умерен и јак, а на северу Војводине и у Неготинској Крајини повремено олујни северозападни ветар. У недељу суво уз делимично разведравање.

У другој половини недеље, од 15 до 19. фебруара, очекује се топљење снежног покривача у планинским пределима, које ће бити израженије до 1.200 м надморске висине.

Почетком наредне седмице, 20. и 21. фебруара, ново наоблачење с кишом, на планинама са снегом, уз појачање северозападног ветра.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".