-  Ја познајем неке од њих. Ово уопште није популарно што ћу сада да кажем, али баш ме брига, истина је. Ја немам проблем да кажем истину на Пинку. Продали су земљу, дошли су у Београд и онда глуме у Београду да су јадни, да им треба помоћ. Неки од њих који су први своју земљу ставили на добош. То говорим зато што никога не треба жалити, треба бити објективан према целој ситуацији. Ја то не волим, ја сам то имала и на факултету, кад кажу: "Јао, он је дошао са Косова, он ово, он оно…", сви га жале, а он боже сачувај, гази преко свих само да оствари свој циљ. Знам да није популарно ово што говорим, али ово је сурова истина коју сам чак и ја имала прилике да доживим – изјавила је водитељка и изазвала бројне контроверзе.

- Јако жалосно! Ако ништа друго могла би да упути извињење за почетак свим људима са Косова! – написала је Сека на свом Инстаграм профилу.

Фото: АТА имагес

 

Сада се Јована огласила и осула паљбу по певачици уз речи да је она "пропала" као певачица, да су јој албуми пропали, али да јој ипак жели да направи хит:

- Сека је мене напала, то морате њу да питате, мислим да је то криза идентитета, да је то криза популарности, јер је Сека пропала, стварно албуми су јој пропали, песме су јој пропале, ја јој желим хит - рекла је Јеремићева. 

- Ја њој ништа не замерам, она је чак мени баш драга овако особа - рекла је Јована за "Токсик ТВ", а како ће певачица реаговати на ове речи водитељке, остаје нам да сазнамо.