Међутим, Илићева је сада објавом на друштвеној мрежи Инстаграм згранула домаћу јавност речима о рођеном брату.

Анђела се путем "сторија" одрекла рођеног брата, али и образложила разлоге због ког се одлучила на овако драстичну одлуку.

- Као жртва породичног физичког и психичког насиља од стране брата наркомана, научила сам да никоме не ћутим. Данас сам поднела кривичну пријаву против рођеног брата, коме нико не може да стане на пут. Више пута пријављиваном од свих, па и од родитеља. Мени да мафија нико неће. А не поготову моја крв - написала је бивша задругарка на Инстаграму и додала:

Фото: Инстаграм принтскрин/andjela__ilic

 

- Кад он мени може да прети како ће ме убити, када може да малтретира мене и целу породицу могу и ја кривично да га гоним. Гонићемо се и до Америке ако треба. Зависнику опијата, таблета, и других супстанци. Да трпим увреде, наређења и претње нећу, а кап која је прелила чашу јесте ударац шамара. Други пут диже руку на мене. Први пут је пријава повучена. Да удара мог оца и мајку више неће! Ако је њима жао да буде у затвору, мени није! Кога да жалим? Да ли мене неко жали? Довољно сам жалила, враћала дугове и трпела! Тако сам данас гола у бадемантилу излетела из стана после ударца шамара и отишла право у полицију! Тражим законик, хоћу да прочитам све законе и да тражим правду.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".