Како смо раније објавили у језивој саобраћајној несрећи повређене су четири особе међу којима је најтеже био управо Џемо К. 

- Лекари су дали све да му спасу живот. Он је био и на операцији, али нажалост повреде су биле такве да му није било спаса - рекао је извор Информера упознат са случајем.

Наиме, Џемо К. је возио БМW и кретао десном саобраћајном траком према граду, међутим у једном тренутку прешао је у супротну траку да се, како се сумња окрене, у том тренутку на њега је налетео други "бмw" који се кретао из супротног смера. 

- Џему К. и његову сапутницу су из смрсканог "бмw" извлачили ватрогасци, јер су обоје били без свести - рекао је раније наш саговорник. 

Фото: Друштвене мреже

 

Према нашим сазнањима Џемо је, у тренутку када је други БМW налето на њега, својим возилом хтео полукружно да се окрене, што на том делу пута није дозвољено.

- После извршеног увиђаја и узетих изјава од учесника и прегледа надзорних камера, тужилаштво је закључило да је саобраћајну незгоду изазвао возач аута који је започео полукружно окретање, а да се претходно није уверио да то може безбедно да уради, тачније да не угрози друге учеснике у саобраћају - саопштило је Прво основно тужилаштво.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".