Много је повређених, а велики број је и људи је и даље затрпан под рушевинама. Сада је из Турске стигла тужна вест, односно да је кошаркашица Нилај Ајдоган преминула.

Према најновијим информацијама у земљотресу који је погодио Турску и Сирију живот је изгубило више од 15.000 људи, пише Курир.

Несрећна девојка отишла у посету породици у Малатији и да су је тамо затекао катострофални земљотрес. Кућа у којој је боравила Ајдоган је срушена и кошаркашица је нестала под рушевинама. Сви су се надали срећном завршетку потраге, међутим из Турске су стигле најгоре могуће информације.

 

 

Нилај Ајдоган пронађена је мртва током рашчишћавања рушевина у Малатији. Нилај је била репрезентативка турске у баскету 3-на-3 и студенткиња Универзитета Чанкај.

Живела је, студирала и играла баскет у главном граду Турске Анкари, који је на другом крају земље од онога који је задесио земљотрес, али је у Малатију дошла како би посетила баку.

Фото: ФИБА

 

- Сазнали смо трагичне вести о смрти Нилај Ајдоган, студенткиње Универзитета Чанкаја, који је играла у националном шампионату за даме. Нека јој је покој души, изражавамо саучешће породици, ближњима и читавом кошаркашком свету - стоји у Инстаграм-објави Универзитета Чанкај

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".