Mnogo je povređenih, a veliki broj je i ljudi je i dalje zatrpan pod ruševinama. Sada je iz Turske stigla tužna vest, odnosno da je košarkašica Nilaj Ajdogan preminula.

Prema najnovijim informacijama u zemljotresu koji je pogodio Tursku i Siriju život je izgubilo više od 15.000 ljudi, piše Kurir.

Nesrećna devojka otišla u posetu porodici u Malatiji i da su je tamo zatekao katostrofalni zemljotres. Kuća u kojoj je boravila Ajdogan je srušena i košarkašica je nestala pod ruševinama. Svi su se nadali srećnom završetku potrage, međutim iz Turske su stigle najgore moguće informacije.

 

 

Nilaj Ajdogan pronađena je mrtva tokom raščišćavanja ruševina u Malatiji. Nilaj je bila reprezentativka turske u basketu 3-na-3 i studentkinja Univerziteta Čankaj.

Živela je, studirala i igrala basket u glavnom gradu Turske Ankari, koji je na drugom kraju zemlje od onoga koji je zadesio zemljotres, ali je u Malatiju došla kako bi posetila baku.

Foto: FIBA

 

- Saznali smo tragične vesti o smrti Nilaj Ajdogan, studentkinje Univerziteta Čankaja, koji je igrala u nacionalnom šampionatu za dame. Neka joj je pokoj duši, izražavamo saučešće porodici, bližnjima i čitavom košarkaškom svetu - stoji u Instagram-objavi Univerziteta Čankaj

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".