Комшије и пријатељи младог брачног пара остали су у шоку после ове трагедије, а за Курир откривају шта се дешавало само пар дана пре злочина.

- Полицајац је пре неколико дана претио жени пиштољем, говорио јој је да ће је убити. Она се тада уплашила и позвала свекра и испричала му шта се десило и да муж хоће да је убије- кажу комшије за Курир.

Отац полицајца је одмах реаговао, те је снајку вратио код њених родитеља, где је живела у последње време.

Ово је за Курир потврдила и мајка жртве која је открила да се све то десило 20. јануара, након што му је трви пут рекла да жели да га остави.

- Чуо сам да је полицајца отац тада критиковао, па чак и тукао. Млади полицајац у нашем крају важи за доброг момка, финог и културног. Ова мала му је била прва љубав, много ју је волео. Вероватно је од те болесне љубави свашта помишљао. Ово је велика трагедија, јадна деца и њихови родитељи - причају комшије за Курир.

Фото: Н. Скендерија, друштвене мреже

 

Иначе, како смо раније писали, полицајац је жену затворио у кућу, а како она то није могла да поднесе, затражила се развод. На дан убиства нашли су се како би поразговарали о растанку, а убијена девојка је била сигурна да јој муж неће наудити.

Како је другарица убијене испричала за Курир, знала је да полицајац малтретира жену и да нису у добрим односима, али да му је убијена веровала.

Фото: Н. Скендерија

 

- Била је сигурна да је никада не би повредио, зато је и иступила, мислила је да никада не би стварно повукао тај обарач. Рекли су нам да су се гласно свађали пре злочина, а да је она кренула да виче кад је видела да је пиштољ уперио у њу - каже нам жртвина пријатељица.

Иначе, убијена млада жена имала је две сестре од којих је једна умрла пре неколико година. Ова трагедија је оставила велику бол у породици, а пријатељи кажу да не знају како ће се опоравити од новог ударца.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".