Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Наиме, како се незванично сазнаје, продукција преговара са Давидом да уђе у кућу и помогне Дејану да се сабере и отргне из летаргичног стања у коме се тренутно налази.

 

Како близак извор истиче, иако Давид није размишљао да више икада учествује у ријалитију, сада када види патњу свог брата, осећа да му је дужност да уђе у кућу и помогне Дејану.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Давид је добио понуду коју је у први мах одбио, али како време пролази све више размишља да ли му је место поред Дејана у овом ријалитију. Он се поверио како би најрадије ушао и ухватио свог брата за руку и одвео га из ријалитија, али је свестан да у овом тренутку тако нешто није могуће. Давид одлично познаје свог брата, зна да Дејан не уме да показује емоције и да све трпи стоички, а да се при том изнутра једе. Стога се плаши да оваквим понашањем не нашкоди сам себи. Њему није битна ни висина хонорара, већ само осећај да је потребан свом брату - рекао је извор близак породици Драгојевић.

фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

 

Ипак, оно што Давида и даље одбија од одлуке да пристане на улазак је страх да Дејан неће добро прихватити када види да му брат улази у кућу, а у овом тренутку најмање жели да нанесе свом брату нову непријатност.

(Србија Данас)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".