- Ја и даљем покушавам да штедим Далилу, и даље сам у стању шока. Ја сам о њој створио бетон мишљење, ја ћу њу називати именом, иако она мене назива другом страном. Она је и даље моја жена и љубав, а сада сам дошао у ситуацију да ту слику не могу да покварим. Кад видим сад ову сцену, није то-то, није то та особа. Гледаш и не верујеш. Све мислим да је сан и да ћу се пробудити. Ето, греши човек - говорио је Дејан, а Далила је плакала у економском дворишту.

- Да ли си коначно схватио да је твоје место поред породице? - уследило је питање.

- Не, ја то раздвајам, оно што највише мрзим је издаја. Нека ужива, ја ћу њу поштедети свега. Остао сам сам, жао ми је што то пропада, не знам шта нисам добро радио. Имаћете прилику да видите стару Далилу - наставио је Дејан.

- Замолио сам је само да се не љуби испред мене и да не гледам тај се*с. Желудац ми се преврће. Стварно нисам добро, срце ме боли, лош ми је неки осећај - завршио је он.

Далила се осамила и плакала у економском дворишту због Дејановић речи, а касније је утеху потражила у друштву Јоване Томић Маторе.

- Јао, шта сам урадила - гушила се Далила у сузама.

- Ниси сама, имаш мене. Смири се, љубави. Не можеш то себи да радиш - наставила је Матора да говори Далили.

- Да Дејана питаш да ли сам пример праве жене, он би опет рекао да јесам. Види шта сам урадила. И опет каже да ме воли и да неће ништа урадити да ме повреди. Реци какав сам ја човек, реци. Уништила сам све људе који ме воле - говорила је Далила.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".