Саша Поповић, креативни директор Гранда и мозак операције „Звезда Гранда“, често истиче да је поносан на све чланове жирија који данас овај ТВ формат чине најгледанијим у целом региону.

Иако је током 16 сезона, колико траје овај популарни музички серијал, долазило до смена чланова жирија, Поповић је одувек знао да направи добитну комбинацију довођењем еминетних и забавних људи за овај шоу. Тако је пре скоро 13 година направио прави потез када је у такмичење позвао Драгана Стојковића Босанца да жирира, мада се некима то није допало.

Фото: АТА имагес

 

 

Гостујући у емисији „Звезде Гранда Специјал“ Поповић је открио колико се Босанац за ових 13 година опустио и променио.

- Ја се сећам Босанца кад сам га први пут довео 2010. године, то је било одело, бела кошуља, палачинка, кравата, овакав чвор је био на кравати. Ја кад кажем „Босанац“, а он „Ааа“, још су ми људи говорили „Сале, немој да узмеш Босанца, незгодан је човек, није друштвен, веруј ми, много је намргођен“,а данас је Босанац легенда - истакао је Саша.

Њихово дугодишње дружење и сарадња често је на мети прозивки, поготово што и сами умеју да се „пецну“ у „Звездама Гранда“. Тако је недавно у једној емисији Поповић прозвао Босанца.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand Online

 

 

- Ако нисте знали, пре неких 50 година и Босанац се бавио ватерполом. Када је скочио у базен умало се није удавио и брзо је престао. Тада је кренуо… - рекао је Поповић, а Мили се тада надовезао:

- Није знао да треба да зна и да плива, мислио је – само лопта.

Креативни директор Гранда недавно је прокоментарисао одлазак појединих чланова и открио да ли он као директор то тешко подноси.

- Сви то тешко поднесемо, то морам да кажем, јер навикнемо ми на те чланове жирија, поготово кад смо годину, две дана заједно, ми се онда уходамо, тачно знамо ко шта мисли, како ће ко да реагује. Некако сам имао невероватну срећу да су нам из године у годину долазили фантастични певачи који су у жиирју. У жирију је била Зорица Брунцлик, покојни Шабан Шаулић, Аца Лукас, Јелена Карлеуша, дошла је Марија, дошла је Цеца, па и Ђоле. Он се сјајно уклопио - испричао је Саша Поповић у емисији у којој је гостовао са Маријом Шерифовић.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Звезде Гранда/АТА имагес

 

 

- Морам да кажем да смо за њега буквално гласали. Ђоле се показао као један од најбољих скривених чланова,та емисија је била лудило, најгледанија у том кругу, па смо после гласали да ли да дође Ђоле, сви смо били апсолутно за да. Ђоле је озбиљан ментор, озбиљна будала, начин на који ради са том децом је за сваку похвалу - додала је Марија.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".