Осумњичени је на саслушању изнео своју одбрану, а након саслушања тужилаштво је предложило судији за претходни поступак Вишег суда у Београду да осумњиченом одреди притвор да не би утицао на сведоке, да не би поновио кривично дело у кратком временском периоду, као и због узнемирења јавности и висине запрећене казне за кривично дело које му се ставља на терет.

Осумњичени се терети за кривично дело Тешко убиство у покушају.

Он је, како се сумња, најпре у близини шанка у ресторану, где су обојица били на прослави рођендана, песницом у пределу главе ударио Вук В. након чега су наведени сукоб наставили у башти ресторана.

Окривљени је ту оштећеног више пута ударио рукама и ногама у пределу главе и тела, да би, након што је Вук В. пао на под, узео столицу која се налазила у близини и ударио га више пута у пределу главе.

Том приликом је В.В. задобио тешке телесне повреде опасне по живот, а Предраг Р. се удаљио са лица места.

Не сећа се туче и он добио батине?

Незванично, окривљени се бранио да се махом не сећа како је и због чега дошло до туче, да В.В. не познаје од раније и да му је жао због свега што се десило. Такође је тврдио да је и он претучен, као и да се нада да ће повређени младић преживети.

(Информер)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".