Osumnjičeni je na saslušanju izneo svoju odbranu, a nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti i visine zaprećene kazne za krivično delo koje mu se stavlja na teret.

Osumnjičeni se tereti za krivično delo Teško ubistvo u pokušaju.

On je, kako se sumnja, najpre u blizini šanka u restoranu, gde su obojica bili na proslavi rođendana, pesnicom u predelu glave udario Vuk V. nakon čega su navedeni sukob nastavili u bašti restorana.

Okrivljeni je tu oštećenog više puta udario rukama i nogama u predelu glave i tela, da bi, nakon što je Vuk V. pao na pod, uzeo stolicu koja se nalazila u blizini i udario ga više puta u predelu glave.

Tom prilikom je V.V. zadobio teške telesne povrede opasne po život, a Predrag R. se udaljio sa lica mesta.

Ne seća se tuče i on dobio batine?

Nezvanično, okrivljeni se branio da se mahom ne seća kako je i zbog čega došlo do tuče, da V.V. ne poznaje od ranije i da mu je žao zbog svega što se desilo. Takođe je tvrdio da je i on pretučen, kao i da se nada da će povređeni mladić preživeti.

(Informer)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".