Осамнаестогодишња Д. М. из села Маргита, код Вршца, коју су силовали Марјан Ј. (42) и његов син Недељко Ј. (22) из истог села, наводно је већ преживела силовање пре неколико година, због чега вуче озбиљне психичке проблеме.

Како каже добро обавештен извор "Новости" Д. М. је већ била у једном уговореном браку док је била малолетна и тада је, наводно, такође била силована.

Родитељи су је сада, упркос трауми коју је тада проживела, поново "продали" и то, наводно, за 600 евра.

Девојка се том новом браку противила, па су је младожења и његов отац на силу и против њене воље одвели у своју кућу, где је доживела нову, много гору трауму.

Да је реч о уговореном браку изјавили су силоватељи након хапшења, док њени родитељи то негирају.

Подсетимо, родитељи Д. М. провередни су на на информативни разговор због сумње да су своју ћерку за 600 евра продали њеним силоватељима. Такође, приведено је још неколико лица, која се терете да су 3. фебруара такође општила са овом девојком у Марјановој и Недељковој кући.

Иначе, полиција је током викенда ухапсила оца и сина, због сумње да су Д.М. против њене воље довели у своју кућу и да су је ту 2. и 3. фебруара силовали. Наводоно су је „купили“ да буде Недељкова жена, али се она противила том браку. Девојка је успела да побегне из куће ужаса, након чега је своје силоватеље пријавила полицији. Марјан и Недељко се налазе у притвору до 30 дана, како не би утицали на сведоке у току истражног поступка.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".