Прво основно јавно тужилаштво у Београду је, након спроведене истраге, поднело Првом основном суду у Београду оптужницу против А.М.М. (23) због сумње да је дана 15.1.2023. године, око 20,10 часова, у СТР „Палма“ у ул. Мурманска бр. 3а, извршила кривично дело разбојништво, тако што је силом, уз употребу ножа, од власнице радње, Ј.К. одузела 63. 000 динара и нанела јој лаке телесне повреде.

- Наиме, постоји оправдана сумња да је окривљена дана 15.1.2023. године, око 20,10 часова дошла до СТР „Палма“ стала испред пулта за којим се налазила оштећена Ј.К. и од исте затражила цигарете, крем бананице а потом и сок, те када је оштећена пружила руку да дохвати сок, окривљена А.М.М. је извадила нож, уперила га ка оштећеној и затражила да јој преда новац - наводи се у саопштењу тужилаштва.

Како се додаје, када је оштећена одбила да јој да новац и покушала да окривљену изгура из објекта, окривљена је ножем убола оштећену, наневши јој лаке телесне повреде, након чега је оштећена истрчала из продавнице, а за њом и окривљена тражећи јој новац.

- Окривљена се потом вратила у продавнциу и стакленом флашом коју је узела са полице гађала оштећену погодивши је у пределу лица, те је оштећена искористила тај тренутак и закључала окривљену у продавници, где је окривљена из касе одузела новац у износу од 63.000 динара, а потом је руком разбила стакло на вратима продавнице и кроз тако начињен отвор се удаљила у непознатом правцу - додаје се у саопштењу.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".