Сахрана седамнестогодишње девојке заказана је за уторак.

Како нам је потврђено, млади који су се налазили у аутомобилу марке "БМW" који се преврнуо три сата после поноћи код села Губеревац на старом грделичком путу, били су под дејством алкохола.

"Младић који је управљао возилом је изгубио контролу над возилом и преврнуо се неколико пута баш код новоизграђеног моста у овом селу на Туловксој реци”, наводи наш извор из полиције.

На друштвеним мрежама се од јутрос води племика о томе колико је овај пут заправо небезбедан и да возачи њиме јуре брзином и преко 100 километара на час, иако је ограничење 80, а на самом месту трагедије 60.

Такође додају да је ноћас на том путу било доста поледице и да је она допринела несрећи.

Подсетимо, несрећна девојка је преминула на лицу места, док су три младића, П. Н. (24), В. С. (19) и А. С. (18), са тешким повредама транспортовани у Клинички центар Ниш.

"Пацијент је задобио преломе грудних пршљенова и повреду плућа. Тренутно је витално стабилан. Код А. С. (18) утврђен серијски прелом ребара и једног грудног пршљена. Тренутно је витално стабилан и налази се у УЦ, ради даље опсервације и праћења стања. Пацијент П. Н. (24) има повреде кичме и карлице и тренутно је витално стабилан. Остаје у Ургентном центру ради даљег праћења и евентуалних додатних дијагностичких процедура", речено је у овој установи.

Трагично настрадала девојка и повређени младићи су сви из истог села, Велике Грабовнице надомак Грделице.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".