Комшије кажу да је крвавој драми претходила целодневна расправа између групе мушкараца, а најдебљи крај извукао је Никола Р. (28)

Полиција трага за нападачем који је у петак увече у београдском насељу Борча испалио метак из пиштоља у Николу Р. (28) и повредио му доњи део леђа и задњицу.

Пуцнајва се догодила око 19 сати у Улици Ратних војних инвалида, а очевици су испричали да је свему претходила жучна свађа неколико младића.

- Чули смо неко прштање, али нам се учинило да су петарде и тек смо касније схватили о чему се ради. Четри младића пола сата пре него што је дошло до пуцњаве били су испред зграде и свађали су се - кажу комшије и додају да се та групица током целог дана мувала око зграде, иако нико од њих не живи ту.

- Помињали су неке дугове и дрогу, а онда су се чули пуцњи. Уплашили смо се и мислили да је неко убијен - додале су комшије. Иначе, Никола Р. има криминални досије.

Према речима нашег извора, нападач је након свађе из џепа извадио пиштољ и опалио хитац у правцу оштећеног који је наводни био окренут леђима. Погођени је од бола изгубио дах и само је пао на земљу.

Како наводи извор упознат са случајем, Никола Р. је остао да лежи у локви крви испред зграде.

- Колима Хитне помоћи превезен је у Ургентни центар где му је констатована повреда глутеуса, а полиција је одмах покренула акцију "Вихор" и блокирала целу Борчу у потрази за нападачем - каже извор за медије. Увиђај на месту пуцњаве трајао је сатима, а полиција је пронашла испаљену чауру и трагове крви.

(Ало)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".