Предложено је да суд окривљеног, након одржаног главног претреса и спроведеног поступка огласи кривим и да му изрекне казну затвора у трајању од три године.

Окривљеном И. М. је стављено на терет да је кривично дело извршио у периоду од јула 2022. године закључно са 26. децембра 2022. године на тај начин што је у континуитету вршио физичко и психичко насиље над ванбрачном партнерком, да би дана 18. децембра 2022. године физички напао оштећену и том приликом јој нанео лаке телесне повреде.

Наиме, 27. децембра прошле године, по налогу дежурног заменика јавног тужиоца Првог основног јавног тужилаштва у Београду од стране полицијских службеника ПУ за град Београд лишен је слободе.

У. Р. те му је одређено задржавање од 48 часова у ком року је саслушан у просторијама тужилаштва дана 29. децембра 2022. године у присуству изабраног браниоца којом приликом је негирао извршење кривичног дела.

Фото: Профимедиа/Илустрација

 

 

На предлог тужилаштва Први основни суд у Београду окривљеном одредио притвор од 30 дана због постојања околности које указују да ће ометати поступак утицањем на сведоке и због особитих околности које указују да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело, који је затим продужен решењем судије за претходни поступак.

У току доказног поступка тужилаштво је испитало оштећену и четири сведока, те је наложило медицинско вештачење повреда које је задобила оштећена, а прибављени су и други материјални докази, као извештај лекара и медицинска документација за оштећену, те преписка путем мобилних телефона коју су ванбрачни партнери имали током трајања ванбрачне заједнице.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".