Њему је запрећено од две до 10 година робије за кривично дело насиље у породици за које се сумњичи да је извршио над својом супругом И.О. (42).

Претученој жени лекари су констатовали тешке телесне повреде у виду прелома ребара, надлактице, хематома на глави и модрица по телу. Она је након прегледа у болници у Земуну пуштена на кућно лечење.

Подестимо, полицијска патрола из Земуна интервенисала је због пријављеног насиља у породици, где су затекли насилника коме су одузета два пиштоља и несрећну жену у подливима, с видним повредама и њихово троје малолетне деце.

Фото: Друштвене мреже

 

Жена је првобитно изјавила да је дошло до вербалне расправе између ње и супруга, али је негирала да је муж тукао, наводно је рекла да су повреде главе настале пре две недеље.

Колима Хитне помоћи претучена жена је превезена у КБЦ Земун, где су јој утврђене тешке телесне повреде. Њој су поломљена четири ребра и рука.

Претучена жена је накнадно изјавила да је супруг од почетка године у породичном стану више пута физички и психички злостављао, тукао оклагијом, претио убиством, уринирао по њој, давио каблом...

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".