Полиција и даље интезивно трага за дугогодишњим робијашем Душаном К. (29) из Обреновца због сумње да је јуче око 18 сати дошао код комшије Алексе Ж. (25) и пуцао у њега јер га је дан пре тога упозорио на буку.

Пуцњава се догодила у обреновачком насељу Рвати, а осумњичени на сву срећу приликом рафалне паљбе није погодио жртву.

- Осумњичени нападач је недавно изашао из затвора где је провео пет година, а јуче је мртав ладан позвонио на врата свог комшије како би му се наводно захвалио што га је опоменуо због буке које је преходни дан долазила из његовог стана - каже извор из истраге и додаје:

- Након што му се нападач љубазно обратио уз речи да му је драго што га је упозорио, само је иза појаса извадио пиштољ и репетирао у правцу комшије, али је на сву срећу жртва била присебна.

Како објашњава наш саговорник, нападач је запуцао без размишљања иако ништа није указивало на то.

- Жртва је одгурнула врата ка нападачу како би се одбранио и успео је у томе. Пројектил је погодио врата, а она и штоф врата - каже извор упознат са случејам.

Након што је испалио два хитца осумњичени се дао у бег.

- Побегао је са све пиштољем у руци, а његов избезумљени комшија је успео да се поврати од шока и позове полицију, која је одмах кренула у потрагу за нападачем - каже саговорник и додаје:

- Тада је на снагу ступила полицијска акција Вихор, а истрагу води Више јавно тужилаштво у Београду.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".