Звездан Славнић, учесник "Задруге", убеђивао је невенчану жену Ану Ћурчић да ни по коју цену неће дозволити да му љубавница подари дете.

Наиме, Звездан Славнић је у току разговара са Аном Ћурчић рекао да сигурно неће дозволити Анђели Ђуричић да роди дете и да ће, ако буде желела да изнесе трудноћу, на силу да је натера да исту прекине.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Славнић је шокирао Ану и друге задругаре кад је рекао да не жели дете, иако је месецима уживао поред Анђеле, коју у последње време шиканира због тога што се каје јер је преварио Ану.

- Ана, ти си била моја животна кочница и сад више то немам. Не знам шта ћу да радим кад је у питању Анђела, али сада, када си у ријалитију, не могу више ништа. Не знам како да исправим ово што сам урадио, нема назад, али могу да пробам да исправим неке ствари - почео је Славнић, а Ана га је одмах прекинула:

- А шта ћеш да радиш ако је ово дете затруднело? Је л' си свестан шта сте радили пред свима? Да су камере све снимале и да си, верујем, свестан да с њом можеш да добијеш дете?

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Само да будем јасан, мене је Анђела терала да јој направим дете. Причала ми је да урадим оно, знаш ти на шта мислим. Нисам хтео, али ме на крају убедила. Не желим дете, имам право на то! Нећу проблеме, нећу да се заробим с њом, силом ако треба! Она, ако је паметна, схватиће да је киретажа најбоље решење. Нећу сад да брзамо, мислим да није трудна - причао је Славнић, који и те како зна да је у ријалитију и да ће ове речи одмах доћи до Анђеле, па је додао:

- Нервирам се јер нисам хтео да одемо толико далеко. Ми се мало познајемо, али имали смо нешто. Кад сам опет тебе видео, било ми је јасно да је Анђела нико и ништа у мом животу.

Ћурчићева је тада Звездану покушала да објасни да мора да буде спреман на последице.

- Ти имаш скоро 50 година. Морао си да будеш свестан својих дела, свега што си радио. Не можеш да се понашаш као дете, Звездане, говоримо о озбиљним стварима. Ти као да ниси свестан шта си радио. Молим те, уразуми се, ово ниси ти, не знам шта ти се дешава - причала је она.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Анђела је у изолацији прокоментарисала да јој није јасно због чега Славнић Ани пласира причу да не жели дете са њом, кад се добро сећа о чему су раније причали.

- У случају да сам трудна, обоје смо говорили да то желимо, то није нека тајна. Рекли смо да бисмо били поносни родитељи и да би дете имало све за диван живот. Отворено смо радили на томе, ништа није било случајно. Приметила сам да Звездан намерно пласира другу причу код Ане јер и даље није сигуран у емоције. Мисли да ја не примећујем шта ради, али увек кад причају, одвоје се негде да ја не чујем шта је тема.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Он би хтео дете са мном, то знам, али је поента што код ње прича да не би. Врло добро знам који су били наши планови. Ако се деси да сам у другом стању, моја одлука би била да задржим дете. Не занима ме како се отац понаша, ја знам да бих била најбоља мајка на свету - рекла је Анђела на ивици суза, а мало потом је ипак рекла Звездану да, ипак, није у другом стању.

(Република)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".