Делови Палилуле и Звездаре, а неки потрошачи чак цео дан, од 8 ујутру па све до поноћи, неће имати воду.

Стављање у функцију новоположеног цевовода на општини Палилула проузроковаће у петак, 3. фебруара, престанак водоснабдевања у појединим деловима ове општине, саопштено је из ЈКП-а „Београдски водовод и канализација”.

Због поменутог разлога, у петак, од 8 сати до поноћи, без воде ће остати потрошачи у следећим улицама: Ивана Милутиновића – парна страна (од Зрењанинског пута до Ваљевског одреда), 20. октобра, Народне омладине, Косовској и Банатској.

Фото: Милена Анђела

 

Такође, због планираних радова на водоводној мрежи у петак, од 8.30 до 18 сати без воде ће остати потрошачи у Улици Милице Јанковић (од Слогине до Симе Шолаје) на општини Палилула.

Новоположени водовод биће стављен у функцију и на општини Звездара, такође 3. фебруара, због чега од 8 до 18 сати воде неће бити у улицама: Марка Орешковића (од Војводе Саватија до Димитрија Туцовића), Ђуке Динић, Захумској (од Луке Вукаловића до Ђуке Динић), Војводе Саватија, Пећкој и околним.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне. Из „Водовода” апелује на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".