ПРЕДСТАВНИЦИ опозиције у Скупштини Србије кренули су да праве хаос и инциденте у тренутку када је председник Србије Александар Вучић поздрављао и читао наше хероје и жртве са КиМ.

- Ви сте Косово дали, ми бранимо Косово од таквих као што сте ви. Ви сте Косово дали, а  ми га враћамо и дајемо га нашем народу и нашој држави. Срам вас било, лажови једни! 

- Очекивали су да ће неко да им се склони. Пословник је важнији од Косова, Косово је срце Србије - то је разлика између нас. 

- Пословник и Колубарине паре. Иначе, да знате да највеће хулиганско понашање показује фини Јовановић који лупа у клупе, јер му је то тата оставио - рекао је председник. 

- Покрали сте Србију, опљачкали је и ојадили, дали је на тацни, спасавамо што се спасти може! Кажете повлачење барикада, па ја сам о томе говорио, не ви. Народе, да чујете, Срећко кога су ранили Албанци, да чујете ви и ти Никола, да је њима - није могао да заврши председник. 

- Оволика вика и дрека је само зато што нису у стању да чују одгово јер мислите да је лепо викати и мислити да ударате у врећу, а чим би неко да им одговори и да их смести тамо где им је место почиње вика и дрека - рекао је Вучић. 

- Навијање за пословник јер им је то најважније, можете да замислите какво је то уљудно понашање - рекао је Вучић док се опозиција драла.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".