Мушкарци који импресионирају

Када је у питању образовање, ако узмемо у обзир да су данашње жене доста образованије од мушкараца, оне очекују мушкарца који ће их импресионирати у стварима у којима су бољи од њих. Под неким особинама се подразумева марљивост, спретност, амбиција, мотивисаност. 

Фото: Профимедиа

 

Битна ставка је емоција


Жене желе мушкарца који уме да покаже емоцију и да јој да до знања да је воли и да је вољена. Када се догоди да мушкарац нема навику ни потребу да прича о емоцијама, тешко је осетити било какву страст према њему.  Не стидите се да кажете да волите да водите љубав са њом, да јој поклоните време али и ситнице. У кревету, многе жене сматрају да су мушкарци који преузимају одговорност секси.

Уредност и нега су такође битне ставке

Жене ће увек пасти на изглед мушкарца. Лоша хигијена је одбојна. Уколико не миришете и не перете зубе, стара и отрцана одећа су велики минус за вас. То није нимало секси.  Многи мушкарци немају представу колико им је лоша хигијена. 

Фото: Профимедиа

 

Подела послова и брига о деци

Тужна истина је да прање гомиле судова или читање прича за лаку ноћ не чини мушкарце секси. Ове ствари, међутим, чине да се жена осећа вољеном и срећном, што може да је мотивише да има секс. Ако сте проактивни и одлучни, радите ствари по кући или са децом сами без приговарања, преузмите задатке, дисциплинујете децу на снажан и љубазан начин, и тако даље, онда би жени ово могло бити привлачно. Чини се да ово има више везе са мотивацијом човека који обавља ствари.

(Најжена)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".