Клуб је преузео 2010. од Ћоана Лапорте, а после низа оптужби пре шест година је завршио у затвору. Сада је шпанским медијима открио не баш веселе детаље служења казне.

- Претили су ми доста пута, али су ме цимери из ћелије спашавали и бранили. Хтели су неколико пута да ме туку. Први пут у Мадриду јер је једном затворенику сметало што сам Каталонац, а други пут јер сам био председник Барцелоне - рекао је, па додао:

- Оба пута су ме одбранили и нису тражили ништа заузврат. Један ми је претио да морам да му плаћам све живо или ће ме убити, али и тада су ме пријатељи одбранили. У Барселони сам у затвору постао пријатељ с "краљем Цигана". Један од његових ми је једном претио, а он му је само рекао неколико речи и све је завршило - сведочи Росел.

Додао је да је често плакао у затвору, а онда је открио да су му дали четири кондома и четири тубе вазелина на уласку у затвор.

- Нико то не тражи, него ти они сами дају на улазу. Није ми било јасно зашто, али убрзо сам све схватио - у затворима има доста хомосексуалних радњи, чак и од људи који нису хомосексуалци 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".